HTML

Ingyenes-aprohirdetes

Ingyenes apróhirdetés az ország egész területéről. Ingatlan, autó, állás, mobil, közösségi hirdetések, események.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Min múlik a siker?

2010.08.16. 20:04 bioinfo

 

Először is definiálnunk kellene, mit értünk sikerességen. Két dolgot tudunk elképzelni, amiért valaki ebbe az apróhirdetés üzletágba belevág, az egyik a pénz, a másik a nagy látogatottság; természetesen ez a kettő nehezen választható el egymástól. Ugyanígy meg kell különböztetnünk a már befutott piaci szereplőket a feltörekvő ifjaktól, más-más mérce jellemzi ezek sikerét.

Általában ha valaki egy webes termék/szolgáltatás sikerességének mércéit vizsgálja, a következõk juthatnak eszébe, mint befolyásoló faktorok:

  • Tartalom
  • Design
  • Kezelhetőség
  • Technikai színvonal
  • Marketing

Mindez azonban úgy tűnik, nem igaz az online apróhirdetések piacára. Ha áttekintjük a legnagyobb hirdetésszámmal rendelkező oldalakat, akkor ezek között számos kifejezetten csúnya, nehezen kezelhető, 20. század végi programozási technikákat felsorakoztató oldalt találunk. Eközben design és technikai szempontból kiemelkedő oldalak forgalom nélkül szenvednek. A választ ismerjük: Google. Ez az a piac, ahol talán semmi más nem számít – ha csak nem teljesen használhatatlan egy oldal, sikeres lesz, ha a megfelelő keresőszavak tekintetében topon van.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés ingyen apróhirdetés feladás

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenapro.blog.hu/api/trackback/id/tr432226279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása